Loading Dogodki
Ta dogodek je potekel.

SLADKORNA BOLEZEN 2020 – Dvodnevno strokovno izobraževanje
3. in 4. april 2020, Velenje – Hotel Paka

Tudi v letu 2020, in sicer v petek, 3., in soboto, 4. aprila 2020, Društvo EDMED organizira dvodnevno strokovno izobraževanje, na katerem je v preteklih letih že veliko udeležencev delilo svoja spoznanja s soudeleženci in strokovnjaki.

Program je ovrednoten s 17 licenčnimi točkami pri Zbornici Zdravstvene nege Slovenije, 14 kreditnimi točkami pri Zdravniški zbornici Slovenije in s 13,5 kreditnimi točkami pri Lekarniški zbornici Slovenije.

Udeleženci izobraževanja se bodo podrobno seznanili s sladkorno boleznijo. Spoznali bodo diagnostiko in epidemiologijo sladkorne bolezni ter posebej podrobno pripomočke in tehniko vbrizgavanja inzulina in agonistov GLP1, pripomočke in tehniko merjenja ravni glukoze v krvi, zdravo prehrano, samovodenje sladkorne bolezni itn. Velik poudarek bo na sodobnih smernicah glede preprečevanja dejavnikov tveganja in zdravljenja sladkorne bolezni.

Strokovni voditeljici: mag. Milenka Poljanec Bohnec, soc. ped.

                                           Mateja Tomažin Šporar, viš. med. ses.

UDELEŽENCI

Strokovno izobraževanje je namenjeno medicinskim sestram, diplomiranim medicinskim sestram s specialnimi znanji o eduakciji bolnikov s sladkorno boleznijo, zdravstvenim tehnikom, ki izvajajo edukacijo in oskrbo bolnika s sladkorno boleznijo v bolnišničnem zdravljenju, zdravstvenih domovih, medicinske sestre v ambulantah splošne prakse in domovih za ostarele, pa tudi izvajalci zdravstvene nege bolnikov s sladkorno boleznijo na domu (patronažna služba).
Na izobraževanju lahko sodelujejo učitelji v šolah, ki se ukvarjajo s poučevanjem učencev na področju zdravstvene nege bolnika. Primerno je za zaposlene v lekarnah, ki se neposredno srečujejo z bolniki s sladkorno boleznijo in svetujejo pri izdaji pripomočkov za zdravljenje sladkorne bolezni. Prav tako je izobraževanje primerno za zaposlene v zdraviliščih, hotelih, fitnes centrih itn.

KOTIZACIJA

Kotizacija znaša 260 € brez DDV. Kotizacija vključuje kosilo, večerjo, pogostitve med odmori, delovno gradivo in tri obsežne samostojne dele celovitega priročnika „SLADKORNA BOLEZEN“ povezovanje medicine in humanističnih ved.

Prijavnico z vsemi točnimi podatki lahko pošljete po elektronski pošti na naslov diabetesprehrana@gmail.com ali po navadni pošti na naslov: VI vis, d. o. o., Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica. Po končanem izobraževanju vam bomo poslali račun. Kontaktna oseba za dodatne informacije je dosegljiva na telefonu 031 662 737. S seboj prinesite člansko izkaznico.

Program bo potekal v Velenju v hotelu Paka.

Rezervacija: Prenočišča smo rezervirali v hotelu Paka v Velenju, sami pa potrdite rezervacijo pod šifro: „DIABETES 2020“ na tel. 03 898 0700.

Cena nastanitve za eno osebo: 63 € v enoposteljni sobi in 79,2 € v dvoposteljni sobi za dve osebi. Parkirišča so zagotovljena ob hotelu in v hotelski garaži. Dovolilnico prejmete na recepciji hotela.

Cena razstavnega prostora: m² 250,00 € + DDV.

Cena satelita: 1.300,00 € + DDV

PROGRAM

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVNICA